Comics & books

TRÄFFA kända SERIETECKNARe och författare

Ett Comic Con utan serietidningar är inte mycket att ha tycker vi! Därför välkomnar vi varje år ett antal framstående serietecknare med erfarenhet från DC Comics, Marvel, Valiant, Dark Horse med fler. Träffa dom i vårt område Comic Village powered by Seriemagasinet, spana in deras live-drawings eller var med och heja fram en vinnare när vi anordnar episka drawing battles!

Missa inte heller boksigneringar med kända författare i Board Gaming Zone powered by Science Fiction Bokhandeln och Asmodee. 

comic village

- powered by seriemagasinet

I Comic Village powered by Seriemagasinet kan du träffa populära serietecknare från bl.a. Marvel och DC Comics på hemmaplan, ha trevliga samtal, få tips och signerade böcker. Toppförlagen är på plats och vill man finns det verkligen tillfälle att nörda ner sig ordentligt med våra experter på plats.

Våra inbjudna serietecknare deltar också i intervjuer, paneler och live drawings på våra scener – missa inte det! Årets seritetecknare hittar du här nedanför. 

Board gaming zone

- powered by Science Fiction Bokhandeln och asmodee

sf + asmodee

I Science Fiction Bokhandelns monter i Board Gaming Zone hittar du det bästa inom science fiction, fantasy, manga, skräck och serier. De har också med sig ett noga utvalt sortiment av spel. Utöver detta erbjuder de också massor av andra spännande aktiviteter så som boksigneringar. I Board Gaming Zone dukar även Asmodee upp med ett urval av de bästa spelen för dig att testa, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. 

årets comic artists

i comic village powered by seriemagasinet

gäster visas snart

bilder från tidigare år

besökare kollar på böcker

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top