UPPLEV COMIC CON

VI SKAPAR OFÖRGLÖMLIGA MINNEN
FÖR SMÅ OCH STORA FANS

Vi har arrangerat Comic Con sedan 2014 och skapat oförglömliga minnen för tiotusentals små och stora fans i Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. 2023 var tionde året som Comic Con gick av stapeln från att det hade premiär 2014 (med ett pandemi-uppehåll 2020). Vi flyttade då även från Kistamässan till Stockholmsmässan och lockade över 44 000 glada besökare till eventet.

Varje år bjuder vi in några av de mest efterfrågade skådespelarna från populära TV-serier och filmer. Vi har bland annat gästats av Elijah Wood, Tom Felton, James McAvoy, Stephen Amell, Katherine Mcnamara, Mads Mikkelsen, Pamela Anderson, Cobie Smulders, Sean Astin, Evanna Lynch, Lana Parrilla och många fler.

I Heroes Meet kan du ta en bild tillsammans med våra gäster eller skaffa dig en autograf!

Över åren har stora spelbolag som Nintendo och Playstation visat nya spel. HBO Nordic, Warner Bros. Discovery och SF Studios är bara några exempel på utställare från film och TV. Serieförlag som Bonnier och Fria Ligan brukar delta plus skolor, merch-försäljare och annat kul.

AKTIVITETER

Comic Con Stockholm bjuder på en mängd spännande aktiviteter! Delta i frågepaneler med kändisar, njut av speldemonstrationer, lyssna på intressanta samtal på våra scener, se live drawings och cosplay-tävlingar. Shoppa unika skapelser i Artist Alley och träffa proffs i Comic Village. Testa nya spel i brädspelsområdet, bygg med Lego och ha kul i Activity Area. Och missa inte alla fantastiska workshops!

DET HÄR ÄR COMIC CON

UPPTÄCK DET HÄR PÅ COMIC CON!

Följ oss på
sociala medier

Håll dig ständigt uppdaterad på vad som händer på eventet!

Scroll to Top