Agnes Garbowska

COMIC ARTIST

Agnes Garbowska

Comic Artist

agnes

träffa Agnes Garbowska hela helgen på comic con

Träffa talangfulla serietecknaren Agnes Garbowska på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov på Stockholmsmässan. Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om Agnes Garbowska

Agnes Garbowska har samarbetat med många stora serietidningsförlag och illustrerat titlar som New York Times Best Selling, Ringo Award och Gem Award-vinnande serien “DC Superhero Girls” för DC Comics, såväl som deras “Teen Titans Go!” böcker. Hennes senaste arbete inkluderar att illustrera för HarperCollins på deras “My Little Pony: I Can Read! Comics” och för Capstone på deras “DC Super Hero Fairy Tales”-serie med böcker.

Utöver sitt arbete med stora förlag på populära titlar, skrev Agnes Garbowska nyligen en bok med Shea Fontana med titeln “Kenzie’s Kingdom”, utgiven av WonderBond (Vault Comics). Hon har också själv publicerat sina egna böcker som heter Pawsitively Motivated och har en stark onlinenärvaro med fokus på att främja motivation och konstutbildning.

När det kommer till stora förlag finns Agnes verk i olika publikationer. Hon har bidragit till titlar som “My Little Pony”, “Care Bears” och “Jem and the Holograms” för IDW Publishing, “Grumpy Cat”, “Boo: Världens sötaste hund” och “Li’l Vampi” för Dynamite Entertainment och “Sonic Universe Off-Panel Stripes” för Archie Comics. Hennes portfölj inkluderar också samarbeten med Marvel Comics, där hon tillhandahållit konstverk för “Girl Comics” och “Spider-Ham 25th Anniversary Special”.

Scroll to Top