Kolla in våra scener

scener på comic con

På våra scener på Comic Con Stockholm kan du uppleva allt från intervjuer med kända skådespelare, cosplaytävlingar, intressanta paneler, live drawings, dansuppvisningar, språkkurser, livepoddar och så mycket mer.

Läs mer om scenerna här nedan. 

våra scener

Träffa din idol

Höj din upplevelse ytterligare! På Comic Con Stockholm får du chansen att träffa dina idoler.
Boka in en fotosession eller en autografsession nedan.

FOTO
SESSIONER

Här kan du boka in fotosessioner med
dina favoriter!

AUTOGRAF
SESSIONER

Ta chansen att få en autograf från din idol!

FAQ

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för autograf- eller fotobiljetten, eller byta till ett foto/autograf med en annan kändis.  Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset på autograf och foton med gästerna varierar. Kolla gästens profilsida för mer information. 

Vi har begränsat antal biljetter till varje session. För att vara säker på att du får en biljett rekommenderar vi att du köper den i förköp online. Om det finns biljetter kvar kan du även köpa på plats fram till 15 min innan sessionens slut, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar. 

När du köper din foto- och autografbiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt. Man ansvarar själv för att vara i tid på plats för sin session – missar man sin session så kommer vi göra det vi kan för att ge en annan tid men går det ej så har man förbrukat sin biljett.

Ja, man måste ha en foto- eller autografbiljett för att komma in i Heroes Meet. Och man kommer bara in i Heroes Meet-området till den specifika session som man köpt biljett för att undvika onödig trängsel och köer.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Följ oss på
sociala medier

Håll dig ständigt uppdaterad på vad som händer på eventet!

Scroll to Top