gaming

GAMEA PÅ COMIC CON

Älskar du gaming?

Det gör vi med! På Comic Con kan du testa spela kommande storspel eller spana in coola och nytänkande indiespel. Har du frågor finns personer från spelbranschen på plats för att besvara dem, det blir inspirerande föreläsningar och mängder av spelsnack. Nämnde vi att det blir massa roliga tävlingar med?

Previous
Next

På Comic Con Stockholm 2023 kommer Nintendo att gå all out Super Mario.

I montern kommer de ha några Super Mario klassiker tillsammans med några helt nya releaser som t.ex. Super Mario Bros. Wonder.

I montern kommer man utöver att spela spel i både tv och handhållet-läge kunna se på vår Super Mario Staty som kommer agera hjärtat i platsen vi sätter upp. Nintendo kommer också ha en tidslinje på plats som visar Marios resa från 80-talet till idag. Vid vissa tillfällen kommer man också kunna träffa Mario som kommer göra några besök. 🙂

Lineuppen av spel kommer att se ut så här:

Nyheter:

  • WarioWare: Move It! (Nyhet som lanseras 3 november)
  • Super Mario Bros. Wonder (Nyhet som lanseras 20 oktober)

Klassiker:

  • Mario Kart 8 Deluxe + Booster Course Pass
  • Super Mario Odyssey
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
  • Nintendo Switch Sports

Previous
Next

I ASUS monter kommer ni kunna testa era favoritspel på den allra senaste hårdvaran, delta i olika spännande tävlingar och ha chans på riktigt grymma priser!

Det kommer att ha med sig custombyggda datorer med grym prestanda, de senaste skärmarna och gamingtillbehör för alla smaker. Kom förbi och upptäck din ultimata gaming set-up och tävla om gamingtillbehör i vår Aim Labs tävling. Få en känsla för hur ditt egna gamingrum skulle kunna se ut och spana in deras samarbete med Evangelion, ett PC bygge i samarbete med den klassiska mangan!

En handhållen speldator? Som du också kan koppla in till din TV? Årets stora snackis, ROG Ally, är en handhållen speldator med Windows 11, som enkelt samlar alla dina PC-spel i ett bibliotek. Testa att spela på ROG Ally både som en vardagsrumskonsol med extra kontroller och som handhållen speldator. Var med och tävla i deras ROG Ally AR-spel, där du har chansen att vinna din egen ROG Ally!

Klara, färdiga… Scrolla! Testa på att spela på ROG Phone 7 Series – den mest kraftfulla gamingtelefonen på marknaden och upplev en telefon med 165Hz och vår nya AeroActive Cooler 7 som kommer med en inbyggd Subwoofer. Var även med att tävla i PUBG Mobile för att vinna riktigt schyssta priser!

Dessutom har ASUS med sig merch och giveaways, det här är en monter du som spelfantast inte får missa!

FAQ

Du kan spela allt från nya spel till gamla klassiska spel. Håll utkik efter mer info om vilken gaming som kommer finnas på plats på årets event.

Det varierar från år till år. Exempel på tidigare utställare är Playstation, Nintendo, Ubisoft, Inferno Online, Retrospelsmässan osv. Kolla in årets utställare här.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top