Heroes Meet

Heroes Meet

Träffa din favroitskådis i vårt Heroes Meet-område

I Heroes Meet (tidigare Special Guest Area) har du möjlighet att träffa våra specialinbjudna gäster. Vi välkomnar några av de mest efterfrågade skådespelarna från populära TV-serier och filmer. Vi har till exempel gästats av Elijah Wood, Stephen Amell, James McAvoy, Milly Alcock, Tom Felton, Katherine Mcnamara, Mads Mikkelsen, Pamela Anderson, Cobie Smulders, Sean Astin, Evanna Lynch, Lana Parrilla och många fler. 

För att komma in till Heroes Meet-området och träffa kändisen måste du ha en foto- och/eller autografbiljett samt entrébiljett. Läs mer om hur det funkar nedan.

Vissa av våra gäster erbjuder även selfies och personliga meet & greets. Läs mer på gästernas profilsidor för att se vad just den gästen erbjuder. 

Här finns mer info om våra olika biljettyper

ÅRETS SPECIAL GUESTS

Årets gäster presenteras snart.

FAQ

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för autograf- eller fotobiljetten, eller byta till ett foto/autograf med en annan kändis.  Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset på autograf och foton med gästerna varierar. Kolla gästens profilsida för mer information. 

Vi har begränsat antal biljetter till varje session. För att vara säker på att du får en biljett rekommenderar vi att du köper den i förköp online. Om det finns biljetter kvar kan du även köpa på plats fram till 30 min innan sessionens slut, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar. 

När du köper din foto- och autografbiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt. Man ansvarar själv för att vara i tid på plats för sin session – missar man sin session så kommer vi göra det vi kan för att ge en annan tid men går det ej så har man förbrukat sin biljett.

Ja, man måste ha en foto- eller autografbiljett för att komma in i Heroes Meet. Och man kommer bara in i Heroes Meet-området till den specifika session som man köpt biljett för att undvika onödig trängsel och köer.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Följ oss på
sociala medier

Håll dig ständigt uppdaterad på vad som händer på eventet!

Scroll to Top