BOARD GAMING ZONE

BOARD GAMING ZONE

- powered by asmodee och science fiction bokhandeln

Älskar du brädspel av alla de slag, eller vill du testa en ny hobby? Vi dukar upp en fullmatad Board Gaming Zone med ett urval av de bästa spelen, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. Vi står för tärningar, meeples, turneringar och spelledare som hjälper dig att sätta igång direkt – du står för gott humör och upptäckarglädje!

asmodee logga

Vilka är SF bokhandeln och Asmodee som gör det här fantastiska området möjligt?

Asmodee är världsledande inom spelindustrin och skapar och distribuerar spelupplevelser till en global publik. De är alltid på jakt efter de bästa spelen och vill föra människor samman genom fantastiska spel och berättelser.

Science fiction bokhandeln specialiserar sig på allt fantastiskt och nördigt! De säljer böcker, tecknade serier, spel och prylar med anknytning till science fiction, fantasy och skräck.

TESTA DET HÄR I BOARD GAMING ZONE​

exploding kittens

Exploding Kittens: Good vs Evil

Gud och djävulen har förvandlats till katter och de tar med sig sin eviga konflikt till ditt vardagsrum!

Exploding Kittens: Good vs. Evil innehåller helt ny design och karaktärer från Netflix-serien Exploding Kittens. Detta high-stakes-spel med kitty-powered Russian Roulette låter dig överlista dina vänner, ställa till med trubbel och iscensätta dina egna episka strider… allt medan du försöker undvika att explodera! Dessutom har vi lagt till Armageddon-kort som startar ett exklusivt minispel där du kämpar om ägandet av det mäktigaste kortet som någonsin skapats.

Spela detta spel för sig själv eller kombinera leken med vilken expansion av Exploding Kittens som helst för att dubbla nöjet.

dixit

Dixit Disney

Dixit Disney är ett enkelt och lättsamt spel om berättande, tolkning och gissningsarbete. Spelarna kommer att utmanas och glädjas när de upptäcker en serie kort med underbara Disney-tema bilder. Hitta rätt bild och få poäng. Med 84 nya kort baserade på ikoniska Disney- och Pixar-filmer, från Steamboat Willie till Turning Red, kommer Dixit Disney att fånga fantasin hos varje spelare.

PARTNERS & SPONSORER

asmodee
logga sf bokhandeln
FAQ

Ja, det är gratis att vara i området och att spela alla spelen.

Mer information om spelen hittar du här ovan på sida under rubriken “testa det här i Board Gaming Zone”

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top