Adam Hughes

COMIC ARTIST

Adam Hughes

Comic Artist

Adam Hughes

Adam Hughes en av de största serietecknarna

Träffa en av de största serietecknarna Adam Hughes på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov på Stockholmsmässan. Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om Adam Hughes

Adam Hughes är utan tvekan en av de största seriekonstnärerna, med en 37-årig karriär som arbetat för kunder som Hugh Hefner till Disney. Han har skapat konst för stora franchiser som *Star Wars* och *Star Trek*, och ritat karaktärer som Betty, Veronica och Hellboy. Trots sin omfattande portfölj har han aldrig blivit ombedd att rita Daredevil professionellt, ett faktum som han tycker är lite bittert.

Född i New Jersey, flyttade Hughes till Atlanta, Georgia vid 25, och njöt av närheten till DisneyWorld. Han har vunnit stora seriepriser som Eisner, Harvey och Inkpot, och hade en bok på New York Times bestsellerlista, som toppade på #2.

Även om Hughes i första hand är konstnär kan han också skriva serietidningar, men han undviker bokstäver eftersom han betraktar det som en form av kaosmagi. Han ogillar kramar, tar 20 euro för en och är gift med Allison Sohn.

Scroll to Top