Nyheter

comic artists

träffa framstående Comic Artists

Välkommen till en oförglömlig helg den 3-5 maj på Comic Con Stockholms sommardebut, där du kommer få möjlighet att träffa framstående serietecknare med erfarenhet från branschens giganter så som Marvel, DC Comics och Disney. Du kommer bland annat kunna träffa Marc Ellerby som tecknat populära Rick and Morty-serierna från Oni Press och Don Rosa som är mest känd för sina Disney-serier om Kalle Anka.

Det här händer på plats

Ta chansen att träffa våra Comic Artists och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Det kommer finnas prints att få signerade, men det är också okej att ta med något hemifrån. Du kan även ta del av deras live drawings på vår scen Heroes Talk eller lyssna på paneler på Heroes Spotlight, helt gratis. Don Rosa kommer dessutom ha en Q&A på vår scen Heroes Main Stage. Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

 
 

dom här kan du träffa

MARC ELLERBY

Marc Ellerby är en serietecknare från Storbritannien. Han är förmodligen mest känd för sitt arbete med Rick and Morty-serierna från Oni Press och [adult swim]. Han har arbetat med företag som Disney, Warner Brothers, BBC, Hasbro och Cartoon Network.

DON ROSA

Don Rosa är en amerikansk serieförfattare och illustratör mest känd för sina Disney-serier om Kalle Anka, Joakim von Anka och andra karaktärer utvecklade av Carl Barks för Disney-licensierade serietidningar som ursprungligen släpptes i USA av Dell Comics.

CARY NORD

Cary Nord har tecknat serier professionellt sedan han var 19 år. Han har arbetat med praktiskt taget alla större förlag, med till exempel Daredevil, Mutant X, Wonderwoman, och framför allt hans 2004 Eisner Award-vinnande arbete om Conan (Darkhorse).

R.B. SILVA

R.B. Silva är en brasiliansk serietecknare känd för sitt arbete med olika Marvel Comics-titlar, inklusive “X-Men”, “Fantastic Four” och “New Mutants”. Han är känd för sitt dynamiska konstverk och har bidragit till flera stora berättelser i Marvel-universumet. 

MARTIN COCCOLO

Med början på små okända förlag lyckades Martin Coccolo skapa sig en väg som ledde honom att arbeta för APE Entertainments “Helldorado”. Efter många projekt för  olika förlag började han 2021 arbeta för Marvel på titlar som X-Force, Thor vs Hulk: Banner Of War och Deadpool.

MARK WAID

Mark Waid har varit redaktör, författare, förläggare, konstnär, kolorist, brevskrivare, publicist, kreativ konsult, chief creative officer och serietidningsbutiksägare. Som författare har han arbetat med alla större och nästan alla mindre förläggare och skrivit och redigerat över 2000 berättelser. För närvarande njuter han av nya framgångar på DC Comics med World’s Finest.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top