Martin Coccolo

MARTIN COCCOLO

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

TRÄFFA serietecknaren
Martin Coccolo

Kom och träffa serietecknaren Martin Coccolo på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj. Besök honom i vårt område Comic Artists och få en autograf eller ta bilder! Sedan kan ni ta del av en Live drawing men även en Live Drawing Battle med Martin Coccolo vs Marc Ellerby på Heroes Talk Stage. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia.

Mer om Martin Coccolo

Född 1983 i Colonia, Uruguay, utvecklade Martin Coccolo ett tidigt intresse för konst, särskilt för serier. Efter år av att ha varit konstassistent bestämde han sig för att göra en egen karriär inom seriebranschen. Med början på små, praktiskt taget okända oberoende förlag lyckades han skapa sig en väg som så småningom skulle leda honom att arbeta för APE Entertainments “Helldorado”, ett verk som gav honom en nominering till Russ Manning Award för den mest lovande nykomlingen. Han skulle sedan fortsätta att arbeta på IDW:s Magic: The Gathering i många frågor innan han rekryterades av DC Entertainment för att arbeta på Green Lantern och Sinestro alternativt. 

Efter ett långt antal projekt för en mängd olika förlag, skulle han börja arbeta för Marvel 2021, och skulle fortsätta att göra det till denna dag på titlar som X-Force, Thor vs Hulk: Banner Of War och Deadpool. 2022 tillkännagavs han som en Stormbreaker för 2023 års upplaga av programmet. Martin är nu artisten för THOR.

Senaste Nyheterna
anime
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Träffa episka animatörer

Nyheter stor nyhet för alla anime-älskare! Vi är oerhört glada att välkomna två kända animatörer till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj – Akihiko Yamashita och Miho Shimogasa.  Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm

Read More »
comic artists
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Kända Comic Artists gästar Comic Con Stockholm Summer

Nyheter träffa framstående Comic Artists Välkommen till en oförglömlig helg den 3-5 maj på Comic Con Stockholms sommardebut, där du kommer få möjlighet att träffa framstående serietecknare med erfarenhet från branschens giganter så som Marvel, DC Comics och Disney. Du kommer bland annat kunna träffa Marc Ellerby som tecknat populära Rick and Morty-serierna från Oni

Read More »
Scroll to Top