R.B. Silva

R.B. SILVA

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

TRÄFFA serietecknaren
R.B. SilVA

Kom och träffa serietecknaren R.B. Silva på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj. Besök honom i vårt område Comic Artists och få en autograf eller ta en bild. Sedan kan ni ta del av en Live drawing battle med R.B. Silva på Heroes Talk Stage. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia.

Mer om r.b. silva

R.B. Silva är en brasiliansk serietecknare känd för sitt arbete med olika Marvel Comics-titlar, inklusive “X-Men”, “Fantastic Four” och “New Mutants”. Han är känd för sitt dynamiska konstverk och har bidragit till flera stora berättelser i Marvel-universumet. Silvas stil har ofta detaljerad linje och uttrycksfull karaktärsdesign, vilket ger honom en hängiven fanbas inom serietidningsgemenskapen.

Med över 15 år på den nordamerikanska marknaden framstår R.B. Silva som en av de mest mångsidiga artisterna som är verksamma för närvarande. Han har lånat ut sina talanger till DC Comics, Marvel och Dark Horse, och bidragit till titlar som Action Comics, Superboy, Nova, Amazing Spider-Man, Uncanny Inhumans, X-Men Blue and Gold, Powers of X, Fantastic Four, Captain America Symbol of Truth, och på senare tid har han varit involverad i Rise of the Powers of X. För närvarande har konstnären ett exklusivt kontrakt med Marvel Comics, och hans konstverk pryder många omslag för förlaget.

Senaste Nyheterna
anime
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Träffa episka animatörer

Nyheter stor nyhet för alla anime-älskare! Vi är oerhört glada att välkomna två kända animatörer till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj – Akihiko Yamashita och Miho Shimogasa.  Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm

Read More »
comic artists
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Kända Comic Artists gästar Comic Con Stockholm Summer

Nyheter träffa framstående Comic Artists Välkommen till en oförglömlig helg den 3-5 maj på Comic Con Stockholms sommardebut, där du kommer få möjlighet att träffa framstående serietecknare med erfarenhet från branschens giganter så som Marvel, DC Comics och Disney. Du kommer bland annat kunna träffa Marc Ellerby som tecknat populära Rick and Morty-serierna från Oni

Read More »
Scroll to Top