Nyheter

Internationella cosplaygäster

träffa Kända cosplaygäster

Är du också en cosplayfantast? Då är du hjärtligt välkommen till vårt nya område, Cosplay Paradise! Här kan du möta internationellt kända cosplaygäster, mingla med andra cosplayers och delta i spännande workshops. Upplev en minnesvärd helg den 1-3 november på Comic Con Stockholm Winter, där våra cosplaygäster kommer att finnas tillgängliga hela helgen.

Det här händer på plats

Ta chansen och träffa kända cosplaygäster och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Våra cosplaygäster kommer dessutom medverka i Q&A’s och hålla i workshops där du får vara med och prova på eller lära dig något nytt. Under våra workshops är det ett begränsat antal platser – först i kvarn på platserna gäller! 

 
 

dom här kan du träffa

Yuji Koi

YUJI KOI

En vietnamesisk cosplayer baserad i Schweiz, har tävlat och vunnit priser sedan 2014. Hon har representerat Vietnam vid World Cosplay Summit, vunnit första pris vid Dubai Comic-Con och utsetts till “Årets bästa Coser” i Vietnam tre år i rad. Känd för att väcka karaktärer till liv. Dessutom jurymedlem vid internationella tävlingar och samarbetat med företag som Riot Games och HoYoVerse. 

Yugoro cosplay

YUGORO COSPLAY

Yugoro, en hängiven live-action rollspelsentusiast och cosplayer sedan 2017, har en passion för uppträdanden, episk rekvisita och fantasifulla kostymer. Hon har vunnit på evenemang som Comic Con Baltics och Japan Expo, och var en av de tolv finalisterna i den globala Cyberpunk 2077-tävlingen. 

MitterMakes Cosplay Studio

MITTERMAKES COSPLAY STUDIO

Träffa Mitternachti och RakeMakes, Sveriges ultimata cosplayduo! Sedan 2010 har de dominerat scenen och dömt prestigefyllda tävlingar som SM och nordiska mästerskap i cosplay. Med häpnadsväckande kostymer från videospel, manga, böcker och filmer, älskar de smink och SFX-tunga karaktärer.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top