CARY NORD

CARY NORD

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

TRÄFFA serietecknaren
cary nord

Kom och träffa serietecknaren Cary Nord på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj. Besök honom i vårt område Comic Artists och få en autograf eller ta bilder. Sedan kan ni ta del av en Live drawing men även en till Live Drawing Battle med Cary Nord vs R.B.Silva  på Heroes Talk Stage. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia.

Mer om Cary Nord

Cary Nord har tecknat serier professionellt sedan han var 19 år. Han har arbetat med praktiskt taget alla större förlag, med krediter på böcker som DAREDEVIL, MUTANT X, XO MANOWAR, WONDERWOMAN, och framför allt hans 2004 Eisner Award-vinnande arbete om CONAN (Darkhorse).

Nord startade sin karriär genom att skicka in ett brev och ett originalkonstverk till Marvel Comics Presents och tjänade en professionell spelning med en Shang Chi-serie. Därifrån blev han den vanliga artisten i Marvels Daredevil-serie. Han var särskilt invigningsartist för den nya Conan the Barbarian-serien på Dark Horse, skriven av Kurt Busiek.

Cary arbetar för närvarande på en 46-sidig SAVAGE SWORD of CONAN-berättelse samt den andra boken i sin första serie som ägs av skaparen, FOL’KLOR.

Cary nord
Senaste Nyheterna
anime
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Träffa episka animatörer

Nyheter stor nyhet för alla anime-älskare! Vi är oerhört glada att välkomna två kända animatörer till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj – Akihiko Yamashita och Miho Shimogasa.  Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm

Read More »
comic artists
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Kända Comic Artists gästar Comic Con Stockholm Summer

Nyheter träffa framstående Comic Artists Välkommen till en oförglömlig helg den 3-5 maj på Comic Con Stockholms sommardebut, där du kommer få möjlighet att träffa framstående serietecknare med erfarenhet från branschens giganter så som Marvel, DC Comics och Disney. Du kommer bland annat kunna träffa Marc Ellerby som tecknat populära Rick and Morty-serierna från Oni

Read More »
Scroll to Top