Nyheter

star wars-parad på comic con

kom och Fira star wars-dagen med oss

May the Fourth be with you lördagen den 4 maj på Comic Con Stockholm Summer! Vi bjuder in alla i Star wars-cosplay att vara med i en Star Wars parad på lördagen kl 15.30. Paraden kommer starta i entréhallen (vid Swedish Garrisons monter) och sedan gå genom hallen för att avsluta vid Heroes Main Stage.

Natalia Tena blir hedersmedlem

Vid Heroes Main Stage kommer vi få bevittna vår Special Guest Natalia Tena (som skådespelat i The Mandalorian) bli hedersmedlem i 501st Legion. Att få bli hedersmedlem är ett sätt för dom att visa uppskattning för skådespelare, konstnärer och andra som bidragit till Star Wars universumet.

Alla, oavsett om du gått med i paraden eller inte, är välkomna att delta i denna fantastiska aktivitet ca 15.45 på Heroes Main Stage. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top