Fotosessioner

VILL DU FOTAS TILLSAMMANS MED DIN IDOL?

Kommer din favoritskådis till Comic Con? Varför inte passa på att föreviga mötet med en bild! Alla våra specialinbjudna gäster erbjuder en fotomöjlighet. Allt du behöver är en inträdesbiljett och fotobiljett som du köper via vår biljettpartner Ticketmaster. Nedan följer mer info om hur du går tillväga för att fastna på bild med din idol. 

DU BEHÖVER BÅDE INTRÄDESBILJETT OCH FOTOBILJETT

Först och främst behöver du en entrébiljett till Comic Con Stockholm. Klicka på knappen nedan för att köpa din biljett. 

KÖP TILL EN FOTOBILJETT

För att få ta en bild med din hjälte behöver du förutom en inträdesbiljett, också köpa en fotobiljett. För att vara säker på att få fotas rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp via Ticketmaster. Du väljer vilken dag och vilken tid du vill fotas. Biljetten gäller bara under denna specifika session. Om det finns biljetter kvar kan man även köpa sin biljett på plats, men antalet biljetter är begränsat, så vänta inte för länge!

FOTOT TAR DU I SPECIAL GUEST AREA

När tiden för ditt foto börjar närma sig – dags att bege sig till Special Guest Area! Ställ dig i kön som leder till just den kändisen som du nu ska träffa. Har du en VIP-biljett finns en särskild ingång.

DITT PRINTADE FOTO FÅR DU PÅ PLATS

När ni har fångats på bild är det bara att vänta på att din bild printas. Det tar lite olika länge beroende på hur många som fotas just då. Ibland kan du få det direkt, ibland kan du behöva vänta lite längre. Men du kommer få fotot under dagen!

LADDA NER DITT DIGITALA FOTO

Vid fototillfället får du en länk där du senare kan ladda ner ditt foto digitalt. Har du tappat bort länken kan du kolla vår facebook-sida eller hemsida där vi brukar publicera länken efter eventet.

FAQ

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för fotobiljetten eller byta till ett foto med en annan kändis.  Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset på foton med gästerna varierar. Kolla gästens profilsida för mer information. 

För att vara säker på att du får ta en bild med din favoritkändis rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp online. Om det finns biljetter kvar kan du även köpa på plats, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar. 

Det går bra att vara fler personer i samma bild. Dock måste varje person i bilden köpa en fotobiljett. Alla med biljett får ett utskrivet foto. 

Vissa gäster erjuder selfies mot en kostnad. Kolla vår gästsida för att se vilka och vad det kostar. 

När du köper din fotobiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON
Scroll to Top