Artist alley

MISSA INTE DET KREATIVA OMRÅDET ARTIST ALLEY

Här kommer tiden gå fort medan du strosar runt och kollar, minglar och shoppar i det kreativa området Artist Alley. I Artist Alley hittar du självständiga konstnärer inom olika områden. Det är ett av de mest populära områdena på Comic Con och ett måste för varje nyfiken besökare. Träffa serietecknare, illustratörer, författare och andra kreatörer som ställer ut och säljer sina verk. Här kan du hitta unika föremål, till dig själv eller kanske en fin gåva till någon du tycker om.

artist alley

Det här är Artist Alley

UTSTÄLLARE

Potions by Lilim

Vem har inte använt sig av en Healthpotion i spel eller velat ha en Polyjuice potion från HP? Jag kommer att sälja olika sorters potions m.m där det garanterat kommer att finnas något för alla gamers och fantaster. Specialpriser för Comic con! 

WHIZMI

Jag skapar fluffiga ulliga små söta varelser, allt från hantverk till konst och egendesignade assecoarer. Mycket av det jag producerar är gjort för konventet jag ställer ut på. Det betyder att alla mina varor har ett begränsat lager!

Art of Sebastian Zunko

Swedish multiartist that has been creative for a long time. I get inspired from other peoples work, all from different sources. I work with different techniques and there is often a dark theme that’s recurring in my artwork.

Art of Enrique Perez

Hola! I’m a Spanish Game Artist and Software Engineer. I was self-taught in comic art and moved up to Digital Art. I have a passion for Movies, Comics, Games and Animation; so you can expect all of these to be a great influence in my works. 


...och många fler!

FAQ

För att ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley biljett. I biljetten ingår inträde för EN person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord och stol. Biljetten gäller för en person, man får alltså inte sitta fler än en som säljer vid bordet. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. 

Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con-tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley. Här samsas serieskapare med illustratörer, silversmeder, författare med flera.

Givetvis måste det du säljer vara lagligt och din business måste följa svensk lag. Om du vill sälja något med vuxen karaktär, vapen eller mat har vi särskilda restriktioner. Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att höra vad som gäller.

biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord och en stol. Biljetten gäller för en person, man får alltså inte sitta fler än en som säljer vid bordet.

Du kommer också bli presenterad på Comic Con Stockholms hemsida med bild och infotext.

Nej. Du kommer få ett bord och stol på plats.

Nej, biljetten gäller för en person som säljer.

Är det någon som måste ha en extra person vid bordet för att hjälpa till måste den personen köpa en inträdesbiljett och ha med en egen extra stol.

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. De är alltså inte numrerade utan först till kvarn gäller.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top