Artist alley

MISSA INTE DET KREATIVA OMRÅDET ARTIST ALLEY

Har kommer tiden gå fort medan du strosar runt och kollar, minglar och shoppar i det kreativa området Artist Alley. I Artist Alley hittar du självständiga konstnärer inom olika områden. Det är ett av de mest populära områdena på Comic Con och ett måste för varje nyfiken besökare. Träffa serietecknare, illustratörer, författare och andra kreatörer som ställer ut och säljer sina verk. Här kan du hitta unika föremål, till dig själv eller kanske en fin gåva till någon du tycker om.

UTSTÄLLARE

Vilka som ställer ut annonseras inom kort.

Vill du ställa ut i Artist Alley? Köp din biljett här

För att ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley biljett. En biljett kostar 1500 kronor. I biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och stol. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. 

Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley. Här samsas serieskapare med illustratörer, silversmeder, författare med flera.

Givetvis måste det du säljer vara lagligt och din business måste följa svensk lag. Om du vill sälja något med vuxen karaktär, vapen eller mat har vi särskilda restriktioner. Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att höra vad som gäller.

biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord (1,1 x 0,6m) och en stol.

Du kommer också bli presenterad på Comic Con Stockholms hemsida med bild och infotext.

Nej. Du kommer få ett bord på plats som är 1,1 x 0,6 m

Ja, det går bra. Men ni behöver köpa en extra inträdesbiljett och ha med en egen extra stol.

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. De är alltså inte numrerade utan först till kvarn gäller.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top