Autografsessioner

Vill du få en autograf med din favoritskådis?

Om din idol kommer till Comic Con Stockholm får du inte missa möjligheten att föreviga ert möte med en autograf. Alla våra Special Guests går att få en autograf av. Läs mer nedan om hur du gör för att få en autograf av din idol.

Du behöver två olika biljetter

För att få en autograf av våra gäster måste du ha en autografbiljett samt en entrébiljett till Comic Con Stockholm.

Så får du en autograf av din favoritskådis

För att få en autograf av din hjälte måste du förutom en inträdesbiljett till Comic Con även köpa en autografbiljett. Vill du vara säker på att få en autograf rekommenderar vi dig att köpa din biljett i förköp via Ticketmaster. Du väljer själv vilken dag och tid du vill få din autograf. Biljetten gäller bara under denna specifika session. Om det finns biljetter kvar kan du också köpa din biljett på plats, men antalet autografbiljetter är begränsat så vänta inte för länge med att köpa din biljett!

DU FÅR DIN AUTOGRAF I SPECIAL GUEST AREA

När det är dags för dig att få en autograf så bege dig till Special Guest Area! Ställ dig i den kö som leder till den kändisen som du ska träffa. Har du en VIP-biljett finns en särskild ingång.

PÅ VAD FÅR DU DIN AUTOGRAF?

Våra gäster har ett antal tillgängliga foton för dig att välja bland. Kostnaden för en autograf inkluderar ett valfritt foto som de signerar på. Du kan också ta med något hemifrån till autografen, men kostnaden är densamma.

NÄR FÅR DU DIN AUTOGRAF?

Du väljer själv dag och tid för autografen när du köper din autografbiljett. Det är sedan viktigt att du håller den dagen och tiden, biljetten du köpt gäller enbart under den specifika tiden som du valt.

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för autografbiljetten. Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset för en autograf av gästerna varierar. Kolla på gästens profil för mer information. 

För att vara säker på att du får en autograf av din favoritkändis rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp online. Det går att köpa biljett på plats, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar.

När du köper din autografbiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt.

Alla gäster har ett urval av foton tillgängliga för dig att välja bland. Priset för en autograf inkluderar ett valfritt foto som de signerar på. Du kan även ta med något hemifrån till autografen, men kostnaden är densamma. 

Upplev det här på Comic Con
Scroll to Top