Sakuraflor

SAKURAFLOR

COSPLAYER

COSPLAYER

Kom och träffa cosplayer Sakuraflor på Comic Con Stockholm Summer den 3-5 maj. Besök henne i vårt område Cosplay Alley och få en autograf och ta bilder. Sedan kan ni ta del av hennes Q&A på Heores Talk den 4 maj klockan 12.30-13.00. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer! 

Mer om Sakuraflor

Sakuraflor, mer känd som Saku är en Cosplay/Tiktok-sensation från Nederländerna med spanska rötter. Hon har ett unikt varumärke och är älskad av den globala marknaden med sin genuina och positiva personlighet. Sakuraflor har varit i cosplayscenen i över 10 år nu och reser regelbundet runt i världen för att delta i evenemang som Cosplay-domare, värdinna och specialgäst. Hon har vunnit över 20 priser för Cosplay/produktion och representerat de flesta av de stora fiskarna i spelbranschen. Utöver det har hon släppt en bred olika framgångsrika mediekampanjer, webbserier och till och med medverkat i både film och reklam.

Under hela hennes resa som Cosplayer/Influencer har hon haft nöjet att arbeta med fantastiska företag som: Blizzard, Riot Games, Bethesda, Netflix, Universal Studios, Nickelodeon, Coca-Cola och många fler!

Scroll to Top