Nyheter

cosplaygäster

träffa Kända cosplaygäster

Älskar du också Cosplay? Då är du varmt välkommen att besöka vår Cosplay Alley där du kan träffa kända internationella Cosplaygäster. Få en minnesvärd helg den 3-5 maj på Comic Con Stockholms sommarpremiär, där du kan träffa våra Cosplaygäster hela helgen. 

Det här händer på plats

Ta chansen och träffa kända cosplaygäster och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Våra cosplaygäster kommer dessutom medverka i Q&A’s och hålla i workshops där du får vara med och prova på eller lära dig något nytt. Under våra workshops är det ett begränsat antal platser – först i kvarn på platserna gäller! 

 
 

dom här kan du träffa

Sakuraflor

Sakuraflor, även känd som Saku, är en Cosplay/TikTok-sensation från Nederländerna med spanska rötter. Med över 10 års erfarenhet och över 20 vunna priser inom cosplay och produktion har hon representerat stora företag som Blizzard, Riot Games och Netflix

Har_fie

Harry Field aka Har_fie är en känd cosplayer från England. Har_Fie har byggt sitt varumärke genom flera kanaler och är känd för att vara en favorit i sociala medier, vilket har möjliggjort för honom att arbeta med några av världens främsta spel-/anime-/produktionsföretag både som skådespelare, Mediaprofil, cosplayer och presentatör.

Fenix Fatalist

Mariia Karpenko (Fenix Fatalist), är en internationell cosplayer från Kiev, Ukraina.
Hon har hållit på med cosplay i över 15 år. Under den här tiden gjorde hon cirka 100 olika temaprojekt, främst om spel och anime. Hon arbetade också med stora företag som PlayStation och CYGAMES. 

Fotograf: @Strawtownhero

AnsoCosplay

Anso, en dansk cosplayer med över 5 års erfarenhet som skådespelare/karaktärsartist och 3 år som cosplaylärare, delar sin breda kunskap med cosplaygemenskapen. Med en följarskara på över 60 000 på TikTok och Instagram har hon inspirerat och underhållit med sina videor. Oavsett om det är cosplayråd, idéer för sociala medier eller bara ett passionerat samtal om cosplay, är Anso den perfekta personen att prata med!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top