Nyheter

Arkaniversum

drakar och demoner live på comic con

Häng med när nya rollspelsgruppen Arkaniversum spelar en specialskriven one -shot av Drakar och Demoner på Heroes Spotlight fredag den 3 maj 17.30-19.00.

I Dimmornas Dal har ett omaka äventyrsgäng precis bildats – här finner vi den dumdristiga men älskvärda krigardvärgen Fnöskberga, den charmerande Jägaren Joruna , sluga Halvlingstjuven Brine, blyga och starka vargkrigaren Keala och den mystiska alvmagikern Thein. Av en slump möts hjältarna i drakmarpasset på dalens norra sida och tillsammans ger de sig in i Dimmornas Dal, där stora äventyr och otäcka faror väntar runt varje hörn.

På Comic Con sommar spelar gänget en specialskriven one-shot som utspelar sig mellan äventyren i kampanjen ”drakkejsarens hemlighet”. Våra hjältar har precis återvänt från slaget i Ridders Rös när de får besök av en välbekant figur som vädjar om deras hjälp…

Om Arkaniversum

Arkaniversum är en svensk rollspelsgrupp och actual play-serie som startade 2023. Följ med när fem musikalartister spelar rollspel tillsammans – lett av spelledare Elias Erixon Schärström. Var med om varje vinst, förlust och svindlade öde när gänget i Arkaniversum ger sig ut på resor i världar långt bortom vår egen – www.arkaniversum.se

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top