Nyheter

faq heroes meet

Vad innebär egentligen en fotobiljett? Vad får jag min autograf på? Kan jag köpa selfiebiljett på plats? Vi har försökt samla all information ni behöver för att träffa våra gäster i Heroes Meet-området. 

FAQ - HEROES MEET

Heroes Meet
Heroes Meet (tidigare Special Guest Area) är området där du träffar våra specialinbjudna gäster. Vi välkomnar några av de mest efterfrågade skådespelarna från populära TV-serier och filmer. För att komma in till Heroes Meet-området och träffa kändisen måste du ha en fotobiljett, autografbiljett eller selfiebiljett samt en entrébiljett.
 
Fotobiljett
Går att köpa till alla våra gäster. Med en fotobiljett får du ett foto tillsammans med gästen tagen av professionell fotograf. Du får bilden utskriven direkt efter du tagit ditt foto och kan även ladda ner den digitalt. Det går bra att vara fler personer i samma bild, dock måste varje person i bilden köpa en fotobiljett. Alla med biljett får ett utskrivet foto. Du köper din biljett till en specifik session och biljetten är endast giltig till den dag och tid du valt. Vi har begränsat antal biljetter till varje session, men finns det biljetter kvar kan man köpa sin biljett på plats fram till 30 min innan fotosessionens slut. Detta görs då online direkt hos Ticketmaster och man använder sen sin digitala biljett i telefonen.
 
Autografbiljett
Går att köpa till alla våra gäster. En autografbiljett ger dig en autograf från vår gäst. Våra gäster har ett antal tillgängliga foton för dig att välja bland. Kostnaden för en autograf inkluderar ett valfritt foto som de signerar på. Du kan också ta med något hemifrån till autografen, men kostnaden är densamma. Du köper din biljett till en specifik session och biljetten är endast giltig till den dag och tid du valt. Vi har begränsat antal biljetter till varje session, men finns det biljetter kvar kan man köpa sin biljett på plats fram till 30 min innan autografsessionens slut. Detta görs då online direkt hos Ticketmaster och man använder sen sin digitala biljett i telefonen.
 
Selfie
Vissa av våra gäster erbjuder selfies. En selfiebiljett innebär att du får ta en bild tillsammans med gästen med din egna mobilkamera. Du köper din biljett till en specifik session och biljetten är endast giltig till den dag och tid du valt. Vi har begränsat antal biljetter till varje session, men finns det biljetter kvar kan man köpa sin biljett på plats fram till 30 min innan sessionens slut. Detta görs då online direkt hos Ticketmaster och man använder sen sin digitala biljett i telefonen.
 
Kombobiljett – autograf + selfie
En kombobiljett innebär att du under samma session får både en autograf samt får ta en selfie tillsammans med gästen. 
 
Meet & Greet
Vissa av våra gäster erbjuder Meet & Greet. Meet & Greet-biljett inkluderar ett 30 min personligt möte med gästen, där man får chansen att ställa frågor, samt en försignerad printbild. Mötet kommer ske i grupp med upp till 25 personer. Uppsamlingsplats för Meet & Greet sessionerna är bredvid Comic Con Stockholms merchförsäljning på entrétorget, och man måste vara på plats senast 10 min innan sessionen startar. Separat entrébiljett till Comic Con Stockholm krävs.
 

Psst! Vill ni inte träffa våra gäster i Heroes Meet-området? Missa inte att alla våra gäster har en Q&A gratis på vår största scen Heroes Main Stage.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top