Nyheter

yumi och tomu

underbara yumi och tomu gästar oss den 5 maj

Yumi & Tomu är två Youtubers som är otroligt populära. På deras kanal gör de roliga och kärleksfulla videos som innehåller allt möjligt från spel till pranks. De har dessutom klivit in i bokvärlden och släppt egna böcker. De har även ett eget klädmärke.

Träffa Yumi och Tomu

Ta chansen att träffa populära Yumi & Tomu på Comic Con Stockholm söndag 5 maj! Du träffar dem i vårt område som heter Heroes Meet, och där kan du ta ett foto tillsammans med dom båda helt utan kostnad. Köp din inträdesbiljett redan nu för att säkra din chans att träffa Yumi & Tomu söndag 5 maj kl 14.00-17.30.

Yumi och Tomu har gästat Comic Con tidigare och det har alltid varit väldigt många som önskar träffa dom. Dom kommer vara där under utsatt tid och träffa så många dom bara hinner. Vi rekommenderar er därför att komma i god tid. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top