Yuji Koi

COSPLAYER

YUJI KOI

COSPLAYER

Träffa cosplayer Yuji Koi

Kom och träffa cosplayer Yuji Koi på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov. Besök henne i vårt nya område Cosplay Paradise, där Yuji kommer finnas tillgänglig för att prata, skriva autografer, ta bilder och dessutom kommer hon hålla i en workshop om “cosplay make-up” på Heroes Academy den 2 nov klockan 13:15-14:00. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om Yuji Koi

Yuji Koi är en vietnamesisk cosplayer, modell och hantverkare baserad i Schweiz. Sedan 2014 har hon deltagit i många cosplay-tävlingar och vunnit flera priser, inklusive som Vietnams representant vid World Cosplay Summit 2017, första pris i animekategorin vid Dubai Comic-Con, och “Årets bästa Coser” i Vietnam tre år i rad.

Yuji är känd för sin förmåga att väcka populära karaktärer till liv och sitt engagemang inom cosplay-skådespeleri. Hon har rest världen runt som gäst och jurymedlem vid internationella cosplay-tävlingar och arbetat med företag som Riot Games, HoYoVerse, och Tencent. Cosplay och streaming har blivit hennes heltidsjobb, och hon håller workshops och paneler om cosplay-smink och skådespeleri för att inspirera fler att delta i cosplay.

Scroll to Top