FOTOSESSIONER​

VILL DU FOTAS TILLSAMMANS MED DIN IDOL?

Kommer din favoritskådis till Comic Con? Varför inte passa på att föreviga mötet med en bild! Alla våra specialinbjudna gäster erbjuder en fotomöjlighet. Allt du behöver är en inträdesbiljett och fotobiljett som du köper via vår biljettpartner Ticketmaster. Nedan följer mer info om hur du går tillväga för att fastna på bild med din idol. 

DU BEHÖVER BÅDE INTRÄDESBILJETT OCH FOTOBILJETT

Först och främst behöver du en entrébiljett till Comic Con. Sedan behöver du även en fotobiljett, nedan kan du läsa mer om det. 

KÖP TILL EN FOTOBILJETT

För att få ta en bild med din hjälte behöver du förutom en inträdesbiljett också köpa en fotobiljett. För att vara säker på att få fotas rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp via Ticketmaster då vi har begränsat antal fotobiljetter. Du väljer vilken dag och vilken tid du vill fotas. Biljetten gäller bara under denna specifika session.

Om det finns biljetter kvar kan man även köpa sin biljett på plats fram till 30 min innan fotosessionens slut. Detta görs då online direkt hos Ticketmaster och man använder sen sin digitala biljett i telefonen. 

FOTOT TAR DU I HEROES MEET-OMRÅDET

När tiden för ditt foto börjar närma sig – dags att bege dig till Heroes Meet-området! Ställ dig i kön som leder till just den kändisen som du nu ska träffa. Har du en Fast Pass-biljett finns en särskild ingång.

DITT PRINTADE FOTO FÅR DU PÅ PLATS

När ni har fångats på bild är det bara att vänta på att din bild printas. Det tar lite olika länge beroende på hur många som fotas just då. Ibland kan du få det direkt, ibland kan du behöva vänta lite längre.

LADDA NER DITT DIGITALA FOTO

Vid fototillfället får du din printade bild. Det är viktigt att du tar den printade bilden då du på bilden hittar länken och din specifika kod för att ladda ner ditt digitala foto.

FAQ

Tyvärr händer det att våra gäster tvingas ställa in sitt besök hos oss. Vi kan tyvärr inte återbetala entrébiljetter, däremot kan du få dina pengar tillbaka för fotobiljetten eller byta till ett foto med en annan kändis.  Vanligtvis får du info om hur du går tillväga från Ticketmaster. Annars kan du kontakta oss.

Priset på foton med gästerna varierar. Kolla gästens profilsida för mer information. 

Vi har begränsat antal biljetter till varje session. För att vara säker på att du får ta en bild med din favoritkändis rekommenderar vi att du köper din biljett i förköp online. Om det finns biljetter kvar kan du även köpa på plats fram till 30 min innan sessionens slut, men vi kan inte garantera att det finns biljetter kvar. 

Det går bra att vara fler personer i samma bild. Dock måste varje person i bilden köpa en fotobiljett. Alla med biljett får ett utskrivet foto. 

Vissa gäster erjuder selfies mot en kostnad. Kolla vår gästsida för att se vilka och vad det kostar. 

Med en selfiebiljett får du ta en selfie med din mobil tillsammans med kändisen ifråga. 

På din printade bild hittar du länken och din specifika kod för att ladda ner ditt digitala foto. Det är alltså viktigt att du hämtar ut din printade bild vid fototillfället. 

När du köper din fotobiljett väljer du dag och tid. Det är viktigt att du håller tiden, biljetten är bara giltig under tiden som du valt. Man ansvarar själv för att vara i tid på plats för sin session – missar man sin session så kommer vi göra det vi kan för att ge en annan tid men går det ej så har man förbrukat sin biljett.

Ja, man måste ha en fotobiljett (eller autograf- eller selfiebiljett) för att komma in till Heroes Meet. Och man kommer bara in i Heroes Meet-området till den specifika session som man köpt biljett för att undvika onödig trängsel och köer

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top