Nyheter

k-pop artisterna kenta sanggyun

livekonsert och Meet & Greet med KENTA・SANGGYUN

Populära k-pop duon KENTA・SANGGYUN gästar oss fredag den 3 maj! Dom kommer ha en livekonsert på vår Heroes Main Stage kl 19.30 samt en Q&A under dagen. Du kan dessutom träffa dom för Meet & Greets under dagen. Se deras schema för dagen här nedanför.

Både Kenta och Sanggyun har deltagit i talangtävlingsprogrammet Produce 101, baserat kring bildandet av en K-pop-tjejgrupp eller pojkgrupp. Efter programmet så bildades bandet JBJ, som sedan blev JBJ95 beståendes av Kenta och Sanggyun. Idag går duon under namnet KENTA・SANGGYUN.

SCHEMA - 3 MAJ

Här kan du se deras schema på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3 maj. De kommer ha en livekonsert, två Meet & Greets och en Q&A. 

14:00-16:00: Meet & Greet – Heroes Meet 
16:30-17:15: Q&A – Heroes Main Stage
17:30-18:30: Meet & Greet – Heroes Meet
19:30-20:30: livekonsert – Heroes Main Stage 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top