Nyheter

Nolan North

RÖSTEN TILL NATHAN DRAKE I TV-SPELET UNCHARTED

4 och 5 maj kan du träffa Nolan North på Comic Con Stockholm Summer! Nolan North är en amerikansk skådespelare och röstskådespelare. Han är mest känd för sina röstroller i TV-spel, särskilt som Nathan Drake i “Uncharted”-serien och som Desmond Miles i “Assassin’s Creed”-serien. Utöver sina många framträdanden i spel har han också medverkat i flera TV-serier och filmer. North anses vara en av de främsta röstskådespelarna inom spelindustrin och har vunnit flera priser för sitt arbete.

Träffa Nolan North

Ta chansen att träffa Nolan North och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Du kan också ta en selfie eller köpa vår kombobiljett där du får både en selfie och autograf. Lördag och söndag kan du träffa Nolan North i vårt Heroes Meet-område för foton och autografer. För att komma in till Heroes Meet och träffa Nolan måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver din entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Nolan North kommer dessutom ha två Q&As helt gratis, en på lördag och en på söndag. På lördagen sker den vid vår scen Heroes Spotlight och på söndagen på Heroes Main Stage. OBS! Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

 
 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top