Nyheter

Kristian Nairn

Kristian Nairn från game of thrones

3-4 maj kommer du kunna träffa Kristian Nairn, som är mest känd för sin roll som Hodor i HBOs fantasyserie Game of Thrones och för att ha spelat Wee John Feeney i serien Our Flag Means Death.

Utöver att skådespela arbetar Kristian Nairn som DJ. Under 10 år var han DJ på Belfasts gayklubb “Kreml” och under 2014 turnerade han i Australien, med Rave of Thrones, med musikaliska teman och kostymer från TV-serien Game of Thrones.

Träffa Kristian Nairn

Fredag och lördag kan du komma och träffa Kristian Nairn i vårt Heroes Meet område. För att komma in till Heroes Meet och träffa Kristian måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Ta chansen att träffa Kristian Nairn och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Du kan också ta en selfie eller köpa vår kombobiljett där du får både en selfie och autograf. Kristian kommer dessutom ha en Q&A på Heroes Main Stage helt gratis. Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

 
 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top