Nyheter

anime

stor nyhet för alla anime-älskare!

Vi är oerhört glada att välkomna två kända animatörer till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj – Akihiko Yamashita och Miho Shimogasa. 

Missa inte chansen att ta en bild tillsammans eller få en autograf. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia. Du kan även lyssna på en intervju med Akihiko Yamashita på vår scen Heroes Talk. 

Akihiko Yamashita

Akihiko Yamashita har bidragit till Studio Ghiblis flera mästerverk, Som en nyckelmedlem i skapandet av några av våra mest älskade anime-filmer, inklusive “Spirited Away” och “Howl’s Moving Castle”, har Yamashita bidragit till att forma världar och karaktärer som har berört miljoner människors hjärtan världen över.

Miho Shimogasa

Miho Shimogasa är känd för sitt arbete med den ikoniska serien Sailor Moon. Genom att ha regisserat animationen till en av de mest älskade och inflytelserika anime-serierna genom tiderna har Shimogasa bidragit till att forma en hel generation av fans och inspirerat många med sitt kreativa arbete.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top