Nyheter

Natalia tena från harry potter

Vi är så glada att kunna presentera vår första stjärna som kommer till Comic Con Stockholm Summer, Natalia Tena! Ni har chansen att träffa henne den 4-5 maj 2024 på Kistamässan. 

Träffa Natalia tena

Lördag och söndag kan du träffa Natalia Tena i vårt Heroes Meet område. För att komma in till Heroes Meet och träffa Natalia måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Ta chansen att träffa Natalia och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Du kan också delta i hennes Q&A på Heroes Main Stage helt gratis. Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 


Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top