Nyheter

Kom och TRÄFFA legenden DON ROSA HELA HELGEN

Kom och träffa legendaren Don Rosa på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj. Besök honom i hans egen monter för autografer och bilder på utställningsgolvet, och missa inte hans Q&A på vår stora scen 13.30-14:30. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia.

 hans monter kommer det att finnas olika tryck att köpa som du kan få signerade av Don Rosa! Du kan också välja att ta med din egen tidning/bok/föremål så att han kan signera och/eller be om en selfie med legenden själv.

Signaturer och selfies är helt gratis, allt ni behöver är en entrébiljett.

Kom och träffa Don Rosa på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia helgen 3-5 maj.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top