Nyheter

Comic Con Summer + Made in Asia

Vad är Comic Con Stockholm Summer + made in asia?

Vad är Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia för event? Kommer det bara vara asiatiskt innehåll och gäster? Comic Con gör sommardebut och vi vill passa på att berätta lite mer om vad det är för event ni kommer kunna besöka 3-5 maj på Kistamässan!

Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia är i grunden ett fullfjädrat Comic Con event, vilket också kommer genomsyra hela eventet. Vi behåller majoriteten av aktiviteterna, scenerna och områdena på Comic Con, men lägger också till några av de bästa delarna från vårt event Made in Asia. Du kommer som vanligt kunna träffa hollywoodskådisar, ta del av coola utställare, lyssna på paneler och samtal på våra scener, uppleva fantastisk cosplay och delta i roliga aktiviteter och workshops.
Du kommer också kunna ta del av mer asiatiskt innehåll så som att träffa kända manga/anime artister, testa på k-popdans, martial arts och andra roliga aktiviteter och workshops, se på liveframträdanden och äta god mat i vår Food Plaza!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top