Nyheter

premiär för comic con Stockholm Summer + made in asia!

2024 kommer bli ett maxat Comic Con-år då du kommer kunna ta del av två Comic Con i Stockholm – en gång på vintern och för första gången någonsin även på sommaren! I maj 2024 tar vi med oss vårt nya koncept Made in Asia (som hade premiär sommaren 2023 på Kistamässan) och inkluderar det i Comic Con Stockholm.

På vårt nya event Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia den 3-5 maj vid Kistamässan kommer ni få uppleva cosplay i världsklass, delta i spännande aktiviteter och prova på allt från kalligrafi, martial arts, k-pop, träffa kända gäster och lyssna på intressanta paneler och samtal! 

Missa alltså inte Comic Con Summer + Made in Asia den 3-5 maj 2024 vid Kistamässan och Comic Con Winter 1-3 nov 2024 vid Stockholmsmässan.

Vi hoppas vi ses! ❤️

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top