Yugoro

COSPLAYER

YUGORO

COSPLAYER

Träffa cosplayer Yugoro

Kom och träffa cosplayer Yugoro på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov. Besök henne i vårt nya område Cosplay Paradise, där Yugoro kommer finnas tillgänglig för att prata, skriva autografer, ta bilder och dessutom kommer hon hålla i en workshop om “How to make short videos with your phone: tips and tricks” på Heroes Academy den 1 nov klockan 15.45-16.30 (läs mer nedan). Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om Yugoro

Yugoro är en passionerad live-action rollspelsentusiast och dedikerad cosplayer sedan 2017. Hennes intresse sträcker sig långt bortom cosplay, med en djup kärlek för uppträdanden, episk rekvisita och fantasifulla kostymer. Efter att ha segrat vid evenemang som Comic Con Baltics och Japan Expo har Yugoro blivit en framstående figur inom cosplayvärlden. Hon var dessutom en av de tolv finalisterna i den globala Cyberpunk 2077-tävlingen, arrangerad av CD Projekt RED. År 2024 representerar Yugoro stolt hela Baltikum vid Cosplay Central Crown Championship i USA och GICOF i Korea.

Workshop "How to make short videos with your phone: tips and tricks"

Förbättra dina videoskaparfärdigheter! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, erbjuder Yugoro en föreläsning med värdefulla insikter och tekniker för att skapa kvalitativa och engagerande korta videos. Lär dig om de bästa film- och redigeringsapparna, nödvändig utrustning, ljussättning och grunderna för videomontage. Missa inte denna chans att ta dina videoskaparfärdigheter till nästa nivå!

Scroll to Top