MitterMakes Cosplay Studio

COSPLAYER

MITTERMAKES COSPLAY STUDIO

COSPLAYER

Träffa MitterMakes Cosplay Studio

Kom och träffa MitterMakes Cosplay Studio på Comic Con Stockholm Winter den 1-3 nov. Besök dom i vårt nya område Cosplay Paradise. På Heroes Academy den 3 nov klockan 12:00-12:45 kommer de hålla i en workshop “Cosplay för barn och ungdomar“. Allt du behöver är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm Winter 2024. 

Mer om MitterMakes Cosplay Studio

Träffa Mitternachti och RakeMakes, Sveriges ultimata cosplayduo! Sedan 2010 har de dominerat scenen och dömt prestigefyllda tävlingar som SM och nordiska mästerskap i cosplay. Med häpnadsväckande kostymer från videospel, manga, böcker och filmer, älskar de smink och SFX-tunga karaktärer. De experimenterar ständigt med nya tekniker och material för att skapa fantastiska handgjorda kreationer.

När de inte tävlar, driver de en studio med fokus på föreläsningar, paneler och marknadsföring. De håller nu på att släppa en bok om cosplay i Skandinavien samt en introduktionskurs för unga. Utforska cosplayvärlden med Mitternachti och RakeMakes – låt deras passion och expertis inspirera dig!

Scroll to Top