Heroes main stage

Heroes Main Stage

Heroes main stage

På vår största scen Heroes Main Stage kommer du kunna ta del av Q&As med våra specialinbjudna gäster, så som skådespelare från populära TV-serier och filmer. Vi har gästats bland annat av Elijah Wood, Stephen Amell, James McAvoy, Tom Felton, Katherine Mcnamara, Pamela Anderson, Milly Alcock, Sean Astin, Evanna Lynch, Lana Parrilla, Mads Mikkelsen och många fler.

På Heroes Main Stage kan du även uppleva cosplay i världsklass. Vi är stolta över att presentera både World Cosplay Summit-kval och SM-kval på Comic Con i samarbete med Närcon. Utöver det kan du även ta del av den otroligt populära cosplayshowen Heroes Walk On, som slår rekord i deltagande år efter år! 

gäster på scenen
FAQ

För att ställa ut i vår Artist Alley behöver du köpa en Artist Alley biljett. I biljetten ingår inträde för EN person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord och stol. Biljetten gäller för en person, man får alltså inte sitta fler än en som säljer vid bordet. Observera att vi endast släpper ett begränsat antal biljetter. 

Om du är en kreatör som skapar något i Comic Con-tema så är du välkommen att boka ett bord i Artist Alley. Här samsas serieskapare med illustratörer, silversmeder, författare med flera.

Givetvis måste det du säljer vara lagligt och din business måste följa svensk lag. Om du vill sälja något med vuxen karaktär, vapen eller mat har vi särskilda restriktioner. Vi rekommenderar då att du kontaktar oss för att höra vad som gäller.

biljetten ingår inträde för en person alla dagar samt garanterad plats i vår Artist Alley med bord och en stol. Biljetten gäller för en person, man får alltså inte sitta fler än en som säljer vid bordet.

Du kommer också bli presenterad på Comic Con Stockholms hemsida med bild och infotext.

Nej. Du kommer få ett bord och stol på plats.

Nej, biljetten gäller för en person som säljer.

Är det någon som måste ha en extra person vid bordet för att hjälpa till måste den personen köpa en inträdesbiljett och ha med en egen extra stol.

Deltagarna får välja bord när de kommer för att sätta upp. De är alltså inte numrerade utan först till kvarn gäller.

Ja, du måste vara över 18 år för att ställa ut i Artist Alley.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top