Fria Ligan AB
Fria Ligan AB

Fria Ligan AB

Fria Ligan förlag har publicerat en rad prisbelönade rollspelsböcker, hyllade konstböcker och romaner som öppnar dörrar till fantastiska världar.

Fria Ligans prisbelönta spelportfolio inkluderar det klassiska fantasyrollspelet Drakar och Demoner, rollspelet Nordiska väsen baserat på Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn, The One Ring baserat på Sagan om ringen av J.R.R Tolkien, rollspelet Ur varselklotet baserat på Simon Stålenhags prisade konstbok med samma namn, det officiella ALIEN-rollspelet baserat den klassiska filmsviten, retrofantasyspelet Svärdets sång, det postapokalyptiska Mutant: År Noll, fantasyspelet Symbaroum, Blade Runner RPG med mera.

Förlaget har även givit ut de kritikerhyllade narrativa konstböckerna Labyrinten, Passagen, Ur varselklotet och Flodskörden av den internationellt uppmärksammade författaren och konstnären Simon Stålenhag samt illustrerade utgåvorna av de klassiska skräckverken Cthulhu vaknar och Vid vansinnets berg – Volym I och II av H.P. Lovecraft, illustrerad av François Baranger.

Produkter

Vaesen – Nordic Horror Roleplaying

Nordiska väsen – skräckrollspel i 1800-talets Norden

Välkommen till ett 1800-talets Norden där myterna är verkliga. Där vindpinade vidder täcks av ändlösa skogar, och ett fåtal städer står likt upplysningens ensliga fyrbåkar – en föraning om den stundande industrialiseringen. På landsbygden härskar fortfarande den gamla tron.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top