Nyheter

speeddating

Kom och testa gratis speeddating med speedd8.se!

Är du singel, trött på datingappar och vill prata med nya, likasinnade människor på riktigt istället? Eller skulle du mest vilja träffa lite nya, sköna vänner med gemensamma intressen? Efter succén från vårt senaste besök på Comic Con i november kör vi nu en favorit i repris på Comic Con Stockholm Summer + Made in Asia!

Så kicka igång maj och försommaren med att både njuta av årets coolaste mässa och testa på speeddating för singlar eller nya vänner helt gratis! Vem vet, du kanske får en extra bra kemi med en eller flera personer på eventet att lära känna bättre och hänga vidare med på mässan. Oavsett utlovas en fantastiskt kul och spännande upplevelse!

Singles Speeddating (för singlar)

- 25-35 ÅR

När: Lördag 4 maj kl 16.00-17.00
Plats: Heroes Academy 

Sista tjejplatserna, så boka direkt! Åldern 25-35 år på eventet är rekommenderad och det går bra att boka även om den inte stämmer helt. OBS! Om det fortfarande finns platser kvar på eventdagen går det bra att komma fram till oss i Heroes Academy senast kl. 15:45 och boka på plats. Först till kvarn gäller!

Friends Speeddating (för nya vänner)

- fri ålder

När: Lördag 4 maj kl 17.30-18.30
Plats: Heroes Academy 

Sista platserna, så boka direkt! Ingen ålder satt på eventet och alla är välkomna att boka. OBS! Om det fortfarande finns platser kvar på eventdagen går det bra att komma fram till oss i Heroes Academy senast kl. 17:15 och boka på plats. Först till kvarn gäller!

Speedd8.se har olika roliga aktiviteter för singlar. Eventen finns i flera olika åldersgrupper och många blir fullbokade snabbt! Så spana in alla kommande event och boka på speedd8.se. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top