Nyheter

Misha Collins

ÄNGELN CASTIEL I EPISKA SERIEN SUPERNATURAL

I 12 år spelade Misha Collins ängeln Castiel i serien “Supernatural”, den äldsta amerikanska science fiction-tv-serien i historien. Förutom Supernatural har Misha haft återkommande roller på “ER” och “24”. Han var med och producerade den prisbelönta dokumentärfilmen Loot och skapade serien TSA:America.

Träffa misha collins

Ta chansen att träffa Misha den 4-5 maj och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller en autograf. Du kan också ta en selfie eller köpa vår kombobiljett där du får både en selfie och autograf. Du träffar Misha i vårt område Heroes Meet. För att komma in till Heroes Meet och träffa Misha måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Misha kommer dessutom ha en Q&A på Heroes Main Stage helt gratis både på lördagen och söndagen. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller! 

 
 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top