Lana Parrilla

skådespelare

KÄND FRÅN POPULÄRA SERIEN ONCE UPON A TIME

Vi känner den amerikanske skådespelerskan Lana Parrilla främst som Regina Mills / Den Onda Drottningen i ABC’s populära serie Once Upon a Time. Lana har prisats flerfaldigt för rollen som Regina Mills, bland annat för bästa skurk.

Lana Parrilla tillbringade sin barndom i Brooklyn, New York. I ung ålder gjorde hon många hemmafilmer med sin familj och särskilt med sin moster, som är en arbetande skådespelerska. Lanas familj stöttade hennes strävan att bli skådespelerska, och med hennes beslutsamhet fanns det ingen som kunde stå i vägen för hennes passion. Parrilla tog examen från gymnasiet och flyttade strax därefter till Los Angeles för att studera sitt hantverk och började dyka upp i lokala teaterproduktioner.

Efter det har Lana Parrilla haft roller i serier som Spin City, Boomtown, Swingtown och 24. Dessutom har hon dykt upp i kultserier som Six Feet Under och Lost.

TRÄFFA LANA PARRILLA FREDAG OCH LÖRDAG

Du kan träffa Lana Parrilla på Comic Con under fredagen och lördagen. För att delta i frågepaneler behöver du bara en inträdesbiljett till Comic Con (plats på panelen ges i mån av plats – först till kvarn.) Vill du också ha Lana’s autograf eller ta en bild med henne behöver du köpa till en autograf eller fotobiljett. 

Scroll to Top