Imagine Games

I Imagine Games monter så hittar du både fantastiska böcker och ett brett sortiment av tärningar. Bland de vackra resin- och metalltärningarna hittar du även Christoffer Pichler och hans fantasy-trilogi.

Revanianda-trilogin – Christoffer Pichler – Imagine Games
Två kontinenter, skilda åt så länge någon kan minnas, har utvecklats åt olika håll. De fredliga revanierna lever lugna liv medan de bleka människorna slåss för herravälde över varandra. När olyckliga omständigheter strandsätter en ung revanikvinna på människornas land, startar en händelsekedja som skakar om hela världen. Den tredje boken, Gudomligt Ingripande, kommer för första gången visas upp på en mässa i år.

Friskytte-serien – Ewa Broberg – Marwa Förlag
När övermakten blir för stark, finns det alltid någon som inte finner sig i det. Som samtidigt är beredd att göra nästan vad som helst för att slippa vara en del av revolten. Men när man indirekt är den som utlöser revolten är det svårt att slippa undan… Friskytte-serien är en dystopisk trilogi som utspelar sig i ett nära framtida Europa. Första boken, Friskyttarna, följs av Desertörerna och Förgörarna.

Även i år kommer Förlag Futur och Fantastikbokklubben att gästa montern! Författarna Sten Rosendahl och Elisabeth Berglund representerar bokklubben. Under fredagen mellan 16 och 17 kommer även Tess Williamsson att signera hennes böcker.

Contact

Scroll to Top