Imagine Games

I Imagine Games monter så hittar du både fantastiska böcker och ett brett sortiment av tärningar. I år får Christoffer Pichler äran att ha Mattias Kuldkepp (Ragnarök Förlag) och Ewa Broberg (Marwa Förlag) som gäster i montern. Tillsammans har de ett brett spektrum av böcker som tilltalar alla smakar av fantasy- och science-fictionläsare. Alla böcker skrivna av de tre författarna signeras även på mässan!

Revanianda-trilogin – Christoffer Pichler – Imagine Games
Två kontinenter, skilda åt så länge någon kan minnas, har utvecklats åt olika håll. De fredliga revanierna lever lugna liv medan de bleka människorna slåss för herravälde över varandra. När olyckliga omständigheter strandsätter en ung revanikvinna på människornas land, startar en händelsekedja som skakar om hela världen. Den tredje boken, Gudomligt Ingripande, kommer för första gången visas upp på en mässa i år.

Sönderfallets symfoni – Mathias Kuldkepp – Ragnarök Förlag
Skärvor av en brusten värld är första boken i den hyllade episka fantasytrilogin Sönderfallets symfoni. Äventyr och drama i en mörk, sönderbruten värld. Fantasy på svenska riktad till vuxna läsare.

Konsten att rädda sitt skinn – Mathias Kuldkepp – Ragnarök Förlag
Serien på två böcker är en fristående humoristisk fantasy historia i Terry Pratchetts anda. Den första delen Den ofrivillige hjältens handbok följs upp utav En hjälte kommer sällan ensam.

Friskytte-serien – Ewa Broberg – Marwa Förlag
När övermakten blir för stark, finns det alltid någon som inte finner sig i det. Som samtidigt är beredd att göra nästan vad som helst för att slippa vara en del av revolten. Men när man indirekt är den som utlöser revolten är det svårt att slippa undan… Friskytte-serien är en dystopisk trilogi som utspelar sig i ett nära framtida Europa. Första boken, Friskyttarna, följs av Desertörerna och Förgörarna.

Vinterdöda ting – Peter Erik Du Rietz
Historisk skräckroman. Den inte fullt mänskliga Carl Cronhammers tillvaro störs när en främling dyker upp och utmanar och riskerar att förgöra honom.

Farliga kretsar – novellantologi
Novellsamling med tema ”Människans kamp med tekniken”. 18 författare deltar.

Femte dagen – Ulrika Amador
Varje dag är ett nytt liv… Följ Ylvettes resa genom olika tidsrymder och olika liv, i jakten på vem det är som vill henne illa – och varför.

Mellan Silverbibelns rader – Ulrika Amador
Ylvette trodde att hennes förmåga att vandra genom olika tidsåldrar försvunnit, tills hon en dag vaknar i en ung mans kropp … En fristående fortsättning på den populära Femte dagen.

Överträdelsen – Markus Åberg
När Daniel kommer i kontakt med ett sällskap som experimenterar med utomkroppsliga resor blir följderna både fantastiska och katastrofala för både honom själv och hela mänskligheten.

Ensamhetens Hav

Mörker, förvirring, smärta. En skröplig hand tar ett bestämt tag om hennes ljusröda panna. Som en eld, bränner en magisk energi genom hennes sinne i jakt på kunskap och tankar som gömmer sig där inne. Mittemot henne sitter en mystisk kvinna i röd kåpa som inleder förhöret. Vart kommer hon ifrån? Vem är hon? Och vad gör hon hos människorna? Revaniflickan Auda Havssten växte upp bland sitt folk väster om Stormhavet, en barriär som har separerat revanierna från omvärlden så länge någon kan minnas. Nöjda med sina fredliga liv, där man endast har ansvar gentemot sig själv och sin familj, har ingen revani någonsin försökt korsa havet. Förrän nu. Bortom havet möts Auda av hierarki, makthunger och krig. Människornas feodala livsstil skakar brutalt om Audas världsbild och ger henne en ny livsåskådning. Med nya insikter står hon inför beslut som kommer att påverka tusentals liv.

Read more

Contact

Scroll to Top