EF Education First – Språkresor & Utlandsstudier

EF grundades för över 55 år sedan med ett mål om att öppna upp världen genom utbildning – ett uppdrag som är viktigare nu än någonsin tidigare.

Idag är EF världens största privata utbildningsorganisation. Vi erbjuder skräddarsydda språkkurser som hjälper dig att lära dig ett språk snabbare. Genom att studera språket där det faktiskt talas, får våra studenter ett ökat självförtroende samt fördjupar sin förståelse för andra kulturer.

Starta ditt livs äventyr i Tokyo, Seoul, Singapore – eller på någon av våra andra 47 skolor världen över. Studera från 2 veckor upp till ett helt år – och påbörja dina studier när det passar dig. Världen väntar på dig!

EF Tokyo

EF Tokyo – Lär dig japanska i Tokyo!

Tokyos häftiga skyline och unika popkultur får staden att påminna om en scen ur en science fiction-film, men i verkligheten är Japans huvudstad både modern och traditionell. Anrika tempel och palats blandas med färgstarka karaokeklubbar och lekfulla manga. Förbättra din japanska tillsammans med den vänliga lokalbefolkningen när du shoppar i trendiga butiker och äter sushi. EFs skola i Tokyo är beläget i hjärtat av Shibuya.

Read more

Contact

Scroll to Top