Darkness Publishing

Vi är ditt bokförlag när du vill unna dig själv lite kvalitetstid eller när du vill skämma bort någon du tycker om. Här finns något för alla. Vi kommer ha boksläpp kl 18.30 på fredagen (Mordiska väsen, Otäcka kvinnor, Darkness klassiker) och kl 18.00 på lördagen (Jakten på slottsdraken av Maria Byquist).

Gillar du att läsa om asagudar eller nordiska väsen? Då erbjuder vi De Frostfödda och Mordiska väsen. Är rysare din kopp av te så vill du inte missa Otäcka kvinnor. Har du en liten bokslukare kan vi varmt rekommendera våra kapitelböcker Stendrottningens hemlighet eller Silverspegelns hemlighet som är spännande äventyr som jämförts med Mio, min Mio och Alice i Underlandet. Vi har flera sagosamlingar Grimm, H.C. Andersen, Tusen och en natt, Darkness Klassiker där vi gjort retellings på gamla, klassiska sagor.

Fredag 5 november kl 18.30 kommer vi ha en stor releasefest för alla de böcker som vi släppt under pandemin. Stendrottnings hemlighet och Silverspegelns hemlighet av Ingrid Tosteberg, Darkness Klassiker, De Frostfödda av Emanuel Forsell, Otäcka kvinnor.

Lördag 6 november kl 18.00 kommer vi ha boksläpp för Jakten på slottsdraken av Maria Byquist.

Vill du veta en hemlighet?
Det finns faktiskt livs levande drakar här i vår värld. I alla fall en liten drake som med hjälp av den hemliga Drakorden har hållits gömd i de mest svårtillgängliga delarna av Stockholms slott.
I över 300 år har de lyckats skydda henne, men en mäktig fiende från förr hotar både Orden och draken. Mörkrets brödraskap har klivit fram ur historiens dimmor för att återta sin makt. Deras främsta mål är att se draken Flamma död.
Följ med i Jakten på slottsdraken – ett äventyr med slott, hemliga ordenssällskap och mystiska ritualer.
Alla historiska fakta är dessutom sanna.

“Tiden flyger förbi i Slottsdrakens sällskap och innan man vet ordet av har halva natten gått innan man förmått sig att lägga ner boken. Jag rekommenderar Jakten på Slottsdraken med varm hand till såväl äldre barn som till vuxna. Den är helt unik i sitt slag.” Christian Thorén, museiintendent Göteborgs museum

Contact

Scroll to Top