DANEIL ACUÑA

DANIEL ACUÑA

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

DU KAN TRÄFFA Daniel Acuña HELA HELGEN

Kom och träffa Daniel Acuña på Comic Con Stockholm 3-5 november. Kom och häng, ta del av intervjuer, live drawings och mycket mer. Allt du behöver för att träffa Daniel Acuña är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm.

Mer om Daniel acuña

Daniel tog sin konstexamen vid universitetet i Valencia. Hans första publicerade verk i Spanien var tre berättelser med hans karaktärer Claus & Simon för Ediciones La Cúpula, alla skrivna av medskaparen Santiago Arcas. Han gjorde också det första numret av Anthem, skrivet av Roy Thomas, för Dude Comics. Daniel och Santi skulle återvända till Claus & Simon med ett franskt album, Claus & Simon: Rois de L’Evasion, utgivet av Albin Michel i Frankrike och av Heavy Metal i USA.

Hans första amerikanska verk var två “profiler” för Teen Titans / Outsiders Secret Files & Origins 2005 (Blackfire och Ravager), och några omslag till Marvel (Captain Universe, Doc Samson …). Han gjorde också en del omslagsarbete för DC (JLA, Outsiders…), innan han startade Uncle Sam & the Freedom Fighters-miniserien (med en prolog i Brave New World Special), Green Lantern och en kort tid som artist på The Flash. När han flyttade till Marvel gjorde han covers för Nova, Red Hulk och andra, och arbetade på The Eternals, Uncanny X-Men Annual, Dark Reign: The Cabal, Young X-Men eller X-Men Legacy. Nyligen delade han också konstnärliga uppgifter med Stuart Immonen på New Avengers #61-#62.

Efter att ha startat den pågående Black Widow-serien, tecknade Daniel till Captain America #611, New Avengers #8, Wolverine och X-Men Schism. Efter en tid på The Avengers och AvX-numren av Uncanny X-Men. Efter två långa och riktigt framgångsrika körningar på Uncanny Avengers och Sam Wilson: Captain America, arbetade han på Black Panther med författaren Ta-Nehisi Coates.

Daniel är aktuell omslagsartist på X-Force och han har arbetat på ett STORT, topphemligt projekt för Marvel som vi hoppas kommer att tillkännages riktigt snart!

Senaste Nyheterna
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Träffa världskända skådespelaren från Sagan om ringen

Nyheter Elijah wood från episka sagan om ringen-trilogin Vi är så glada att välkomna världskända skådespelaren Elijah Wood till Comic Con Stockholm både 4 och 5 november. Elijah är främst känd för rollen som hobbiten Frodo Bagger i filmtrilogin om Härskarringen. TRÄFFA ELIJAH WOOD Lördag och söndag kan ni träffa Elijah Wood i området Heroes

Read More »
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Humortrion IJustWantToBeCool kommer till Comic Con

Nyheter vi gästas av populära IJustwanttobecool IJustWantToBeCool (IJWTBC), är en humortrio bestående av bröderna Victor och Emil Beer samt deras kusin Joel Adolphson. Trion har i över tio år publicerat humoristiska videos på Youtube. IJustWantToBeCool har återkommande listats som en av de mäktigaste i sociala medier. Läs mer om IJWTBC här.  TRÄFFA IJWTBC DEN 3

Read More »
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Populära skådisen från Suicide Squad och The Boys

Nyheter Karen Fukuhara från populära the boys och Suicide squad Vi välkomnar Karen Fukuhara till Comic Con Stockholm 4 och 5 november! Karen är mest känd för sina roller som Katana i filmen Suicide Squad och som The Female i Amazon Primes originalserie The Boys.  TRÄFFA KAREN FUKUHARA Kom och träffa Karen Fukuhara på lördag

Read More »
Scroll to Top