CAFU

CAFU

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

TRÄFFA
CAFU HELA HELGEN

Kom och träffa CAFU på Comic Con Stockholm helgen 3-5 november. Kom och häng, ta del av intervjuer, live drawings och mycket mer. Allt du behöver för att träffa honom är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm.

Mer om CAFU

CAFU (Carlos Alberto Fernandez Urbano) började rita serietidningar i mycket ung ålder, med ett par nummer av Intimidators for Image Comics. 

Hans första arbete för DC Comics var några sidor för Manhunter #30. Efter det flyttade han till Marvel för att göra Marvel Adv. The Avengers #15, #18 och Black Panther #34-#35, samtidigt som de hjälper till på X-Men: Die by the Sword #3-#4. Han återvände till DC för att göra miniserien Vixen: Return of the Lion som skulle bli hans första samarbete med Santi Arcas. Efter att ha tecknat War of the Supermen #3, och en del av nummer 4 och undertecknat ett exklusivitetskontrakt med företaget, lanserade CAFU den kritikerrosade T.H.U.N.D.E.R. Agents-serien för DC Comics skriven av Nick Spencer.

Efter att CAFU utsågs av DC Comics till en av artisterna som ansvarade för New-52, bestämdes det att han skulle vara artisten i den nya Grifter-boken. Efter det flyttade han till Blackhawks och återvände till T.H.U.N.D.E.R. Agents för ett “farväl” till boken i det sista numret av dess andra miniserie.

Han flyttade sedan till Valiant som en exklusiv skapare, ett företag där han arbetade med böcker som Unity; Rai, Imperium; Ninjak, Rapture och Toyo Haradas liv och död. 

CAFU är för närvarande en exklusiv artist för Marvel, där han, förutom flera samarbeten med Marvel Studios med illustrationer till Spider-Man: No Way Home, Dr. Strange in the Multiverse of Madness och andra, har ritat böcker som Jane Foster: Valkyrie eller den hyllade Books of Korvak-sagan i Iron Man. Han är den nuvarande artisten på Venom (skriven av en annan av våra gäster – Al Ewing).

Senaste Nyheterna
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Träffa världskända skådespelaren från Sagan om ringen

Nyheter Elijah wood från episka sagan om ringen-trilogin Vi är så glada att välkomna världskända skådespelaren Elijah Wood till Comic Con Stockholm både 4 och 5 november. Elijah är främst känd för rollen som hobbiten Frodo Bagger i filmtrilogin om Härskarringen. TRÄFFA ELIJAH WOOD Lördag och söndag kan ni träffa Elijah Wood i området Heroes

Read More »
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Humortrion IJustWantToBeCool kommer till Comic Con

Nyheter vi gästas av populära IJustwanttobecool IJustWantToBeCool (IJWTBC), är en humortrio bestående av bröderna Victor och Emil Beer samt deras kusin Joel Adolphson. Trion har i över tio år publicerat humoristiska videos på Youtube. IJustWantToBeCool har återkommande listats som en av de mäktigaste i sociala medier. Läs mer om IJWTBC här.  TRÄFFA IJWTBC DEN 3

Read More »
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Populära skådisen från Suicide Squad och The Boys

Nyheter Karen Fukuhara från populära the boys och Suicide squad Vi välkomnar Karen Fukuhara till Comic Con Stockholm 4 och 5 november! Karen är mest känd för sina roller som Katana i filmen Suicide Squad och som The Female i Amazon Primes originalserie The Boys.  TRÄFFA KAREN FUKUHARA Kom och träffa Karen Fukuhara på lördag

Read More »
Scroll to Top