BOARD GAMING ZONE

BOARD GAMING ZONE

Älskar du brädspel av alla de slag, eller vill du testa en ny hobby? Vi dukar upp en fullmatad Board Gaming Zone med ett urval av de bästa spelen, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. Vi står för tärningar, meeples, turneringar och spelledare som hjälper dig att sätta igång direkt – du står för gott humör och upptäckarglädje!

Vilka är Science fiction bokhandeln och Asmodee som gör det här fantastiskt roliga området möjligt? 
Science fiction bokhandeln är specialister på allt fantastiskt och nördigt! Våra hyllor dignar av science fiction, fantasy och skräck i bok, serie och filmform och vi har också välmatade bräd-, roll- och figurspelsavdelningar.

Asmodee är alltid på jakt efter de bästa spelen du kan spela. Oavsett om du letar efter ett roligt spel för familjen, en engagerande konflikt mellan vänner eller en spännande face-off, har Asmodee något åt dig

TESTA DET HÄR I VÅR BOARD GAMING ZONE

Slå dig ner vid ett av våra spelbord och testa något av nedan spel!

Här kommer mer information om några av spelen du kan testa i Board Gaming Zone att presenteras, håll utkik!

I detta episka äventyr från World of Warcraft® -universumet kommer spelarna att resa till den frusna kontinenten Northrend för att möta Lich Kings arméer. Detta Pandemic System-spel visar upp välbekant mekanik och gameplay, men nu tweaked för att omfamna inställningen för Lich King’s Wrath.

En bild säger mer än tusen ord. Dixit är ett förtrollande spel som framkallar din fantasi. Upptäck 84 drömlika illustrationer och tolka dem.

Du och ditt team har uppdraget att hitta botemedel mot tre sjukdomar som hotar Europa. Baserat på den bästsäljande Pandemic fortsätter Pandemic: Hot Zone -serien betona lagarbete och samarbete.

Trollkarlsvärlden i Harry Potter möter Storbritanniens smash-hit bästsäljande spel Dobble. Kan du se den matchande magiska bilden mellan två kort i en lekfull kamp som kräver snabb observation?

Exploding Kittens är ett prisbelönt kortspel som är roligt, märdande och oändligt omspelbart. “Det är som Uno, förutom att det finns getter, magiska enchiladas och kattungar som kan döda dig.” – CNN

PARTNERS & SPONSORER

asmodee
logga sf bokhandeln
UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON
Scroll to Top