BOARD GAMING ZONE

BOARD GAMING ZONE

Älskar du brädspel av alla de slag, eller vill du testa en ny hobby? Vi dukar upp en fullmatad Board Gaming Zone med ett urval av de bästa spelen, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. Vi står för tärningar, meeples, turneringar och spelledare som hjälper dig att sätta igång direkt – du står för gott humör och upptäckarglädje!

TESTA DET HÄR I VÅR BOARD GAMING ZONE​

Nedan kommer du kunna ta del av alla roliga spel du kan testa i området – håll utkik! 

Exploding Kittens

Exploding Kittens är kattversionen av rysk roulette. Spelarna turas om att dra kort tills någon drar en exploding kitten och förlorar spelet. Du kan undvika Exploding kittens med hjälp av andra kort från kortleken, exempelvis genom att kika på kort innan du drar, blanda kortleken eller tvinga din motståndare att dra flera kort. Spelet blir mer och mer intensivt för varje kort du drar.

HEAT

För att Hålla Positionen längst fram i gruppen måste du pressa din bil till det yttersta. Kommer din bil att klara de långa sträckorna eller kommer din motor att misslyckas i den sista kurvan för att du har tagit för mycket hetta? Baserat på en enkel intuitiv handhantering sätts Heatspelarna i förarsätet under kaotiska biltävlingar på 1960-talet. Att välja rätt uppgraderingar för din bil hjälper dig att krama kurvorna och hålla motorn tillräckligt sval för att behålla toppfarten. Men i slutändan kommer dina förarkunskaper vara det som leder dig till segern.

Harry Potter Stupefy

Gryffindor, Huffelpuff, Ravenclaw eller Slytherin, bär stolt ditt elevhems färger och lev upp till dess rykte. I var och en av de 8 rundorna förbereder du en trollformel och pekar din stav på en av dina motståndare. Sen, på samma gång, kastar du en trollformel… eller skyddar dig själv!
Endast de smartaste trollkarlarna och häxorna kommer att dela rundans belöningar och tjäna poäng till sina elevhem. Elevhemmet med mest poäng i slutet av spelet vinner. Om du blir lamslagen kan ditt elevhem förlora poäng.

HARRY POTTER DOBBLE

Harry Potters trollkarlsvärld möter Storbritanniens mest sålda spel Dobble. Kan du hitta den matchande magiska bilden mellan två kort i en lekfull kamp om snabba observationer? Här finns bilder av Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, trollstavar, varelser, Hogwarts elevhemsvapen och många fler. I Harry Potter Dobble finns det alltid bara en matchande symbol mellan två kort. Om du hittar den först vinner du

Harry potter Cortex

Cortex Challenge Harry Potter utmanar dig på ett lekfullt sätt att ta dig an olika unika utmaningar där ditt tänkande, ditt minne och din snabbhet sätts på prov! Vänd på ett kort och var först med att anta utmaningen bland 8 olika möjliga utmaningar som utspelar sig i harry potters universum. Lyckas med flera utmaningar av samma kategori för att bygga upp Hogwarts vapensköld och vinna spelet.

Star Wars Pandemic

I EN GALAX, LÅNGT, LÅNGT BORTA….
Res genom Star Wars-galaxen tillsammans med dina Jedi-kollegor när du kämpar mot Count Dookus och Separatistalliansens droidarméer. Star Wars™: The Clone Wars, ett spel av Z-Man Games och Asmodee, släpper in dig i hjärtat av denna galaktiska konflikt. Förflytta dig från planet till planet och slåss mot stridsdroider, ta dig förbi blockader, slutför uppdrag och möt legendariska skurkar.

Ticket to Ride San Francisco

Souvenirer väger tungt i väskan när du lutar dig ut från spårvagnen. Solljuset skimrar genom dimman som döljer din utsikt över Alcatraz och Golden Gate Bridge. San Francisco är verkligen den gyllene staden!
I det här snabba Ticket to Ride spelet tävlar spelarna om att besöka de mest ikoniska platserna i staden, och samla souvenirer längs vägen. Det eleganta enkla spelupplägget i detta fristående versionen av Ticket to Ride passar perfekt för både nybörjare och erfarna spelare.

Splendor Duel

Konfrontera dina rivaler i en tävling om segern. Ta ädelstenar och pärlor från den gemensamma spelplanen, köp sedan kort, samla bonusar, kungliga tjänster och prestige.
Som juvelerare och för att öka din prestige skapar du de vackraste juvelerna för renässansens mäktigaste män. Samla in ädelstenar från marknaden och skapa prestigefyllda konstverk. Ju mer kungligheterna lägger märke till ditt hantverk, desto mer får du deras gunst och speciella förmågor.

PARTNERS & SPONSORER

asmodee
logga sf bokhandeln
FAQ

Ja, det är gratis att vara i området och att spela alla spelen.

Mer information om vilka spela du kommer kunna spela kommer inom kort.

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

UPPTÄCK MER PÅ COMIC CON

Scroll to Top