Biljettsläpp Comic Con Stockholm 2022

biljettsläpp

SÄKRA DIN EARLY BIRD-BILJETT

Den 1 mars kl 15.00 släpper vi biljetterna till Comic Con Stockholm den 4 – 6 november. Kom och träffa populära skådespelare, grymma gamers, serietecknare från Marvel och DC, digitala kreatörer och vassa författare. Upplev cosplay i världsklass, spela nya spel före alla andra eller shoppa unik merch. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små.

Nedan kan du köpa biljetter från och med 1 mars kl 15.00. 

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Linn Eriksson

Intervju med den talangfulla cosplayaren Linn Eriksson

Jag gjorde min första cosplay 2009 och sedan dess har hobbyn varit mitt stora intresse i livet. Det har gett mig mycket glädje genom åren och gjort mig till den jag är idag. Att sätta mig ned och arbeta med en dräkt är mitt bästa sätt att varva ner och återhämta mig efter en stressig vecka.

Läs mer »

Följ oss!

Scroll to Top