Vi söker deltagare till vår fokusgrupp

Vi söker deltagare till vår fokusgrupp

Har du besökt Comic Con? I så fall borde du ansöka om att delta i vår fokusgrupp den 22 februari kl 18.00. Vi vill höra din feedback och dina åsikter. Vi behöver er hjälp för att kunna göra Comic Con ännu bättre!

Fokusgruppen kommer att träffas digitalt. Som tack för ditt deltagande får du en weekendbiljett till Comic Con Stockholm 4-6 november. 

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Linn Eriksson

Intervju med den talangfulla cosplayaren Linn Eriksson

Jag gjorde min första cosplay 2009 och sedan dess har hobbyn varit mitt stora intresse i livet. Det har gett mig mycket glädje genom åren och gjort mig till den jag är idag. Att sätta mig ned och arbeta med en dräkt är mitt bästa sätt att varva ner och återhämta mig efter en stressig vecka.

Läs mer »

Följ oss!

Scroll to Top