Årets bästa filmer 2021

film

Årets fem bästa filmer

Vi presenterar årets fem bästa filmer, sammanställt av våra vänner på [Nörd:igt]. Håller du med dem? Kommentera på vår Instagram.

FREE GUY

Ryan Reynolds som NPC-karaktär i en metafest fylld med massor av påskägg och referenser till spel- och populärkultur och även mycket humor och hjärta.

DUNE

Frank Herberts storslagna space/spice opera i ny tappning, denna gång med Denis Villeneuve vid rodret, som dock bara levererar en halv historia, men del 2 är ju numera bekräftad.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Förmodligen årets mest efterlängtade och mest omdiskuterade och spekulerade film! Trots alla rykten om alla möjliga spindelmän så räcker Tom Hollands charmiga Peter Parker gott och väl.

NOBODY

Teamet bakom John Wick levererar en närbesläktad hämndhistoria med en twist, där Bob Odenkirk gör ett fantastiskt paradoxalt jobb som en intetsägande karaktär som ändå sticker ut.

CRUELLA

Emma Stone uppbackad av Emma Thompson ger en sympatisk och stylad originstory om en av Disneys mest klassiska skurkikoner med fantastisk fashion och suveränt soundtrack. 

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Linn Eriksson

Intervju med den talangfulla cosplayaren Linn Eriksson

Jag gjorde min första cosplay 2009 och sedan dess har hobbyn varit mitt stora intresse i livet. Det har gett mig mycket glädje genom åren och gjort mig till den jag är idag. Att sätta mig ned och arbeta med en dräkt är mitt bästa sätt att varva ner och återhämta mig efter en stressig vecka.

Läs mer »

Följ oss!

Scroll to Top