Årets bästa spel 2021

spel

Årets fem bästa spel

Vi presenterar årets fem bästa spel, sammanställt av våra vänner på [Nörd:igt]. Håller du med dem? Kommentera på vår Instagram.

FAR CRY 6

Fullspäckad och helt flippad FPS-sandlåda i vanlig ordning från Ubisoft och Far Cry-serien, denna gång även med en enigmatisk antagonist porträtterad av Giancarlo Esposito.

IT TAKES TWO

Josef Fares och hans Hazelight Studios har än en gång levererat en klockren co-op-upplevelse som bjuder på kluriga pussel-element och känslomässiga teman.

VALHEIM

Svenska succé-survival-spelet där man får ta fram sin inre viking och samla resurser, slåss mot fiender, utmanande bossar och craft:a fram sin väg mot Valhalla och evig ära.

BACK 4 BLOOD

En spirituell, inofficiell uppföljare till hyllade Left 4 Dead-serien av samma utvecklar-team med horder av zombies att co-op:a sig igenom i kampen för överlevnad. 

HUMANKIND

Förvånansvärt uppfriskande turbaserat RTS i samma stil som Civilization-serien med både likheter och skillnader för den som gillar denna typen av 4X-spel.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Linn Eriksson

Intervju med den talangfulla cosplayaren Linn Eriksson

Jag gjorde min första cosplay 2009 och sedan dess har hobbyn varit mitt stora intresse i livet. Det har gett mig mycket glädje genom åren och gjort mig till den jag är idag. Att sätta mig ned och arbeta med en dräkt är mitt bästa sätt att varva ner och återhämta mig efter en stressig vecka.

Läs mer »

Följ oss!

Scroll to Top