David Harbour tvingas ställa in sin medverkan på Comic Con 2021

david harbour cancelled

David harbour tvingas ställa in sin medverkan på comic con

Vi är ledsna att informera att David Harbour tyvärr tvingas ställa in sin medverkan på Comic Con Stockholm söndag den 7 november pga ändrat arbetsschema. David beklagar detta och skickar en hälsning:
“Hey, David Harbour, here. Unfortunately, due to filming, I am unable to make it out to Stockholm this weekend. I was looking forward to visiting your country and meeting you all in person. Have a wonderful weekend at Stockholm Comic Con, and hopefully, I will see you all soon.”

vad händer nu

Vi har redan nu en grym ersättare till David Harbour. Vem detta är kommer annonseras under dagen, håll utkik på vår hemsida och i sociala medier.

Har du köpt foto- eller autografbiljett till David Harbour? 
Då har du följande val:
1. Behålla din foto- eller autografbiljett till din valda session och automatiskt nyttja den till vår grymma ersättare istället. Väljer du att behålla din biljett behöver du inte göra något mer än att logga in på Mitt konto på Ticketmaster och ladda ner din/dina eBiljetter på nytt. Din/dina biljetter är uppdaterade till att gälla för Sean Astin. OBS kontrollera vilken tid du har köpt till.
2. Göra ett återköp via ticketmaster här. Vill du göra ett återköp kan du göra det från kl 14.30 idag och senast imorgon 4 november.

Du kan tyvärr inte få pengarna tillbaka för din inträdesbiljett. Vi förstår att det är väldigt tråkigt att du inte får chansen att träffa din favoritgäst, men vi lovar att det finns mycket annat kul på eventet som du kan ta del av. 

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Följ oss!